FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Grad s Rudeša uklonio glomazni otpad, s ostalih lokacija mora danas

ZAGREB, 6. prosinca 2013. (Hina) - Inspekcija Ministarstva zaštite okoliša i prirode je nadzorom na lokaciji u Rudešu utvrdila da je Grad Zagreb postupio po rješenju i uklonio glomazni otpad, a Grad Zagreb a sa ostalih lokacija na kojima je odložen glomazni otpad to mora učiniti do isteka današnjeg dana.

"Inspekcija će nakon isteka roka obaviti provjeru na lokacijama koje su prijavljene kao lokacije u gradu Zagrebu na kojima je odložen glomazni otpad, te ako bude potrebe nastavit će postupak donošenjem rješenja i o svemu obavijestiti javnost", doznaje Hina danas u Ministarstvu zaštite okoliša i prirode.

U Ministarstvu podsjećaju da su "zaprimili popis lokacija na kojima je odložen glomazni otpad u gradu Zagrebu, a što je zatraženo od Grada Zagreba nakon obavljenog inspekcijskog nadzora u naselju Rudeš. Osim zahtjeva za popisom lokacija Gradu Zagrebu je naloženo da do danas, 6. prosinca, ukloni glomazni otpad sa svih lokacija u Gradu".

U gradu Zagrebu je od 21. listopada na snazi inspekcijsko rješenje Ministarstva zaštite okoliša i prirode kojim je na odlagalište otpada Prudinec-Jakuševec zabranjeno odlaganje svih vrsta otpada osim miješanog komunalnog, a to znači da se na odlagalište ne smije dovoziti niti glomazni otpad.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙