FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 6. prosinca

ZAGREB, 5. prosinca 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 6. prosinca koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - U povodu potpisivanja Memoranduma o suglasnosti u području energetske tehnologije između hrvatskog Ministarstva gospodarstva i katarskog Ministarstva energetike i industrije, predsjednik Republike Ivo Josipović primit će ministra energetike i industrije Države Katar Mohammeda Bin Saleh Al-Sada. Nakon sastanka predviđene su izjave za medije (10 sati, Ured predsjednika, Pantovčak 241).

ZAGREB - Nastavak sjednice Hrvatskoga sabora (9,30 sati, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati organizira premijernu projekciju filma "Savka", posvećenog osnivačici i doživotnoj počasnoj predsjednice HNS-a Savki Dabčević–Kučar, koja će se održati na njen 90. rođendan. Na premijeri se očekuju svi najviši dužnosnici i ministri HNS-a u Vladi, na čelu s prvom potpredsjednicom i ministricom vanjskih i europskih poslova Vesnom Pusić, HNS-ovi saborski zastupnici predvođeni predsjednikom Kluba zastupnika Jozom Radošem, brojni stranački dužnosnici te, među ostalima, HNS-ovi partneri iz Kukuriku koalicije i osobe iz političkog i javnog života (14 sati, kino Europa, Varšavska 3).

ZAGREB - Pred sam kraj javne rasprave o Nacrtu prijedloga Zakona o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija, a s naglaskom na predložena izuzeća vjerskih zajednica od standarda financijske transparentnosti te potencijalne prepreke za razvoj socijalnog poduzetništva, Platforma 112 organizira konferenciju za novinare na temu "Selektivna financijska transparentnost i prepreke socijalnom poduzetništvu?". Predstavit će se i rezultati istraživanja prema kojemu građani žele veću financijsku transparentnost vjerskih zajednica i Crkve. O problemima aktualnog Nacrta govorit će Željka Leljak Gracin, predsjednica Savjeta za razvoj civilnog društva, Nataša Bijelić, stručna suradnica Centra za edukaciju, savjetovanje i istraživanje i Marina Škrabalo, viša savjetnica GONG-a i članica radne skupine za izradu Strategije razvoja socijalnog poduzetništva (10 sati, prostorije Zelene akcije, Frankopanska 1).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Ivana Kutni

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙