FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Milanović: razgovarati o nekim izmjenama stranačkog izbornog sustava

VARAŽDIN, 29. studenog 2013. (Hina) - Predsjednik SDP-a Zoran Milanović večeras je u Varaždinu na izbornoj konvenciji Županijske organizacije stranke rekao da se moraju povesti razgovori o pojedinim izmjenama stranačkog izbornog sustava, koji je inače, kako je naglasio, najdemokratskiji stranački izborni sustav u Hrvatskoj.

Rekao je da taj sustav možda ima neke nedostatke i da se moraju povesti razgovori o pojedinim izmjenama, ali da je on načelno dobar.

Na večerašnjoj konvenciji, kojoj su nazočili i članovi predsjedništva SDP-a Branko Grčić, Siniša Hajdaš-Dončić i Mirando Mrsić, potpredsjednik stranke Gordan Maras i glavni tajnik Igor Dragovan, 145 delegata izabralo je za potpredsjednike Županijske organizacije SDP-a aktualnog dožupana Alena Kišića i predsjednicu županijske Skupštine Dubravku Biberdžić. Izabrano je i šest članova predsjedništva te županijski odbor stranke.

Ranije, na neposrednim izborima, povjerenje da ponovo vodi Županijsku organizaciju dobio je saborski zastupnik iz Ivanca Mario Habek.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙