FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Budimir razriješena dužnosti ravnateljice škole Siniše Glavaševića u Vukovaru

VUKOVAR, 14. studenog 2013. (Hina) - Školski odbor vukovarske osnovne škole Siniše Glavaševića sinoć je na sjednici razriješio Mariju Budimir dužnosti ravnateljice te škole, te je istodobno do raspisivanja natječaja za novog ravnatelja imenovao v.d. ravnateljicom, potvrdila je danas novinarima Marija Budimir.

Prosvjetna inspekcija predložila je Školskom odboru Osnovne škole Siniše Glavaševića u Vukovaru razrješenje ravnateljice Marije Budimir jer je nadzorom obavljenim u listopadu utvrđeno da je ravnateljica izabrana na natječajnom postupku u kojemu je povrijeđen Zakon.

Budmir je također kazala da će se prijaviti na natječaj za ravnatelja škole jer smatra da nije bilo nikakvih nepravilnosti u njezinu radu kao ravnateljice, što je uostalom, kako je kazala, utvrdila i inspekcija.

"Poštivat ćemo daljnju proceduru, bez ikakvog povezivanja ovoga s bilo čime i izvlačenja zaključaka kako je i zašto do ovoga došlo", rekla je Budimir, koja se u središtu pozornosti javnosti našla ljetos kada je javno progovorila o navodnoj ponudi gradonačelnika Vukovara Željka Sabe (SDP) da kao vijećnica HDZ-a u Gradskom vijeću Vukovara napusti HDZ i prijeđe u SDP.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙