FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: Indiana i dalje bez poraza

NEW YORK, 10. studenog 2013. (Hina/STA) - Košarkaši Indiana Pacersa i dalje su jedina neporažena NBA momčad na startu sezone nakon što su u gostima kod Brooklyn Netsa ubilježili i sedmu pobjedu (96-91).

Paul George je bio prvo ime Indiane s 24 poena, a Pacersi uživaju u najboljem startu sezone u povijesti kluba. Joe Johnson i Deron Williams su s po 17 poena predvodili Netse (2-4), koji su više očekivali od početka lige. Boston Celticsi su "uzeli skalp" prvaku Miamiju i to u dramatičnoj završnici na Floridi. Boston je tri sekunde prije kraja gubio s 110-106, ali su u te tri sekunde uspjeli postići čak pet koševa i slaviti s 111-110 tricom sa sirenom. Nakon što je LeBron James 3.6 sekundi prije kraja digao prednost domaćina na čeiri koša, Gerald Wallace je brzo postigao koš za Kelte, da bi uslijedio prekršaj na zvijezdi Miamia Dwayneu Wadeu, koji promašuje oba slobodna bacanja i daje šansu gostima, koji su to iskoristili. Igrač Bostona i s 24 koša najbolji pojedinac utakmice Jeff Green je sa sirenom pogodio iz nemoguće pozicije tricu za najveće iznenađenje večeri.

Ako je Indiana najugodnije iznenađenje sezone, Utah Jazz su najneugodnije jer su u Torontu protiv Raptorsa (115-91) izgubili i sedmu utakmicu zaredom i jedina su NBA momčad bez pobjede. Utah je do sinoć u Torontu slavila čak sedam puta zaredom, a Jazzeri nikad prije nisu izgubili sedam zaredom na startu sezone.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙