FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 3. studenoga 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Gorskom kotaru, posebno na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovica i tunela Tuhobić. Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima mjestimice u unutrašnjosti, na sjevernom Jadranu i u Lici. U povodu blagdana Svih svetih zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će na važnijim državnim cestama danas od 12 do 23 sata. Zabrana nema na državnoj cesti D1, kao niti na autocestama. Na autocesti A1 kroz tunel Grič vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Kroz tunel Brezik u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekt na liniji Brestova-Porozina ne plovi zbog tehničkih poteškoća.

ZAGREB - Djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku, vjetrovito i iznadprosječno toplo. Najoblačnije uz mjestimice malo kiše bit će na sjevernom Jadranu, u Gorskome kotaru, Lici i unutrašnjosti Dalmacije. Jače naoblačenje i kiša očekuje se navečer i u noći u kopnenom području i na dijelu sjevernog Jadrana. Obilnija kiša moguća je mjestimice u sjeverozapadnim krajevima. Vjetar povremeno umjeren, na sjevernom Jadranu i u gorju jak jugozapadni, na srednjem i južnom Jadranu jugo i južni vjetar. Navečer će u većini kopnenih krajeva prolazno zapuhati umjeren do jak sjeverac i sjeveroistočnjak. Najviša temperatura od 20 do 25, u gorju između 14 i 19 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙