FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 26. listopada 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost u Lici, Gorskom kotaru, Slavoniji i dijelu Dalmacije. Posebice na dionicama autocesta: A1 od čvora Otočac do tunela Sveti Rok te između čvorova Maslenica i Zadar 2, A3 Bregana-Lipovac između Velike Kopanice i Lipovca kao i na A6 Rijeka-Zagreb od Kikovice do tunela Tuhobić (na ovoj dionici vidljivost svega 50-100 m). Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski. Na riječkoj obilaznici (B7) kroz tunele Škurinje 1 i 2 u smjeru Rupe vozi se jednim trakom. Na autocesti A1 kroz tunel Grič vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Kroz tunel Brezik u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom. Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Bajakovo. Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - U većini krajeva pretežno sunčano te iznadprosječno toplo. Ponegdje u Gorskome kotaru i na dijelu sjevernog Jadrana, uglavnom oko Rijeke i u unutrašnjosti Istre, umjereno i znatno oblačno uz mogućnost za slabu kišu. Ujutro u kopnenim područjima te na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana mjestimice magla. Vjetar većinom slab, ponegdje na kopnu umjeren jugozapadni, a na Jadranu poslijepodne sjeverozapadni i zapadni. Najviša dnevna temperatura uglavnom od 20 do 25 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙