FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Štimac: Šuker me podržavao samo zbog Srbije

SPLIT, 24. listopada 2013. (Hina) - Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac je optužio predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davora Šukera da ga je na izborničkoj dužnosti podržavao s "figom u džepu" zbog utakmica protiv reprezentacije Srbije koja se nalazila u istoj kvalifikacijskoj skupini za Svjetsko nogometno prvenstvo 2014. godine u Brazilu.

"To je bila jedna podrška s figom u džepu. Očito je Davoru (Šukeru) i onima koji su u Izvšrnom odboru u situaciji u kojoj imamo Srbiju u skupini bio potreban netko poput mene, tko će znati medijski se nositi s takvim pritiskom, koji će znati mobilizirati momčad i sve ono oko momčadi za takve utakmice kao što su nas očekivale protiv Srbije. Ali očito su moje kvalifikacije završile čim su završile utakmice sa Srbijom", rekao je Štimac.

Štimac je to rekao, kako navodi radio Split, u intervjuu Hrvatskoj televiziji za emisiju "Nedjeljom lagano" koji će biti emitiran 27. listopada ove godine, a čiji je dio danas prenio Radio Split, puštajući u eter tonski dio izjave sa Štimčevim glasom.

Štimac je smijenjen nakon poraza kod Škotske (0-2), a hrvatsku reprezentaciju u dodatnim kvalifikacijama SP 2014. s islandom vodit će Niko Kovač.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙