FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

WTA Masters: Uvjerljiva Serena Wiliams

ISTANBUL, 22. listopada 2013. (Hina) - U prvom dvoboju Crvene skupine završnog WTA Mastersa u Istanbulu prva tenisačica svijeta Amerikanka Serena Williams ubilježila je glatku pobjedu protiv Njemice Angelique Kerber s 6-3, 6-1.

Wiliams (32) je potvrdila da je najveći favorit za naslov, a dosad na završnim turnirima sezone ima tri trijumfa (2001, 2009, 2012).Kerber (25) je lani po prvi puta nastupila na Mastersu i još uvijek čeka prvu pobjedu, a u međusobnim dvobojima sa Serenom sada gubi s 1-3.

Ranije je u Bijeloj skupini druga tenisačica svijeta Bjeloruskinja Viktorija Azarenka slavila protiv Talijanke Sare Errani s 7-6(4), 6-2. Azarenka je slavila i sedmi puta u osam međusobnih dvoboja s Errani, koja u zadnjih šest mečeva Bjeloruskinji nije uspjela uzeti ni set. U Bijeloj skupini još će igrati Srpkinja Jelena Janković i Kineskinja Li Na, a u Crvenoj skupini Čehinja Petra Kvitova i Poljakinja Agnieszka Radwanska.

Nagradni fond WTA mastersa je šest milijuna dolara, a od najboljih nedostaje samo treća tenisačica svijeta Marija Šarapova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙