FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vlahušić potvrđen kao član Predsjedništva HNS-a

ZAGREB, 19. listopada 2013. (Hina) - HNS-ov Središnji odbor je Andru Vlahušića, koji je danas izabran za predsjednika dubrovačke organizacije stranke, potvrdio za novog člana Predsjedništva HNS-a.

Vlahušića, dubrovačkog gradonačelnika, je za člana Predsjedništva HNS-a sredinom rujna predložila dubrovačko-neretvanska stranačka organizacija, ističući kako je njegov odabir za člana Predsjedništva veliko priznanje i toj županijskoj organizaciji.

"Iako sam i dosad usko surađivao s predsjednicom stranke Vesnom Pusić, ovim činom pružena mi je prilika dodatno pojačati svoj angažman u izgradnji HNS-a kao prve političke opcije u budućnosti Hrvatske", izjavio je Vlahušić nakon što je predložen u to najviše stranačko tijelo.

Predsjednici stranke Vesni Pusić tada je zahvalio na ukazanom povjerenju, te poručio kako je i ovim činom pokazala koliko cijeni njegov rad, pružajući mu mogućnost da i nadalje doprinosi razvoju HNS-a.

Osim Vlahušića, HNS-ov Središnji odbor je danas za člana Predsjedništva potvrdio i Milorada Batinića, potpredsjednika Hrvatskog sabora.

HNS je priopćio i da su HNS-ovcima Mariji Cafuk i Milanu Devčiću dodijeljene nagrade "Krešimir Džeba" za dosadašnji kvalitetan stranački rad i uspješne rezultate.

Marija Cafuk od 1997. godine djeluje u svim aktivnostima HNS-a. Kao iznimno aktivna članica, ali i velika humanitarka prepoznata je i u svojoj općini Vidovec. U vidovečku podružnicu HNS-a učlanila je više od 300 članova.

Milan Devčić u HNS-u djeluje od 1991. godine i u više je mandata bio predsjednik podružnice HNS-a Senj. Trenutno u stranci djeluje kao član Savjeta HNS-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙