FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 17. listopada 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici, posebice na dionici autoceste A1 između tunela Mala Kapela i čvora Gospić. Na mjestima pod maglom i u Slavoniji kolnici su vlažni i skliski. Na Riječkoj obilaznici kroz tunele Trsat, Škurinje 1 i 2 u smjeru Rupe vozi se usporeno, jednim trakom. Na autocesti A1 kroz tunele Ledenik, Bristovac, Sveti Rok i Grič vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Kroz tunel Brezik u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom. Na zagrebačkoj obilaznici na A3 Bregana-Lipovac između čvorova Lučko i Buzin zbog radova na nadvožnjacima Botinec i Klara vozi se dvosmjerno, sjevernim kolnikom. Do 20. prosinca zbog radova na državnoj cesti D30 Zagreb-Velika Gorica, u smjeru Velike Gorice od 7 do 9 sati te od 16 do 7 sati vozi se suženim kolnikom, a od 9 do 16 sati samo jednim prometnim trakom. Zatvorena je južna osječka obilaznica D2 između čvorišta "Čepinska" i nadvožnjaka "Vinkovačka". Obilazak je dionicom D2-Ulica Sv.L.B.Mandića-Industrijska zona Osijeka-Ulica Zapadno predgrađe-Vinkovačka ulica-D2, i obrnuto. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. U prekidu su katamaranske linije: Ubli-Vela Luka-Hvar-Split i Korčula-Hvar-Split, zbog nepovoljnih vremenskih prilika. Most Privlaka u Malom Lošinju zbog kvara se do daljnjega neće otvarati za prolazak brodica.

ZAGREB - Pretežno sunčano i većinom ugodno. Samo će se u Slavoniji i Baranji još ujutro zadržavati oblačno, u najistočnijim predjelima uz vrlo malo kiše, a sredinom dana i u središnjim će predjelima prolazno biti umjerene naoblake. Vjetar uglavnom slab, u Slavoniji prijepodne umjeren sjeverozapadni, pod Velebitom prijepodne rijetko umjereno jaka bura s olujnim udarima, a na dijelu srednjeg i na južnom Jadranu i dio poslijepodneva umjereno jak sjeverac i sjeverozapadnjak s vrlo jakim i olujnim udarima. Najviša dnevna temperatura zraka od 13 do 17, a na Jadranu od 17 do 21 Celzijev stupanj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙