FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 8. listopada 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (D8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupinu vozila). Kolnici su mokri i skliski mjestimice u Istri, Dalmaciji, Lici, Gorskom kotaru, dijelu Slavonije i središnje Hrvatske. Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju u dijelu Slavonije, a ima je i na autocesti A3 Bregana između čvorova Nove Gradiške i Slavonskoga Broda. Zbog današnjeg praznika Dana neovisnosti za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona promet je zabranjen od 14 do 23 sata, na važnijim državnim cestama. Na državnoj cesti D1 i na autocestama nema zabrane. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Promjenljivo, na Jadranu i u predjelima uz Jadran uz više oblaka i češću kišu te ponegdje izraženije pljuskove s grmljavinom. U sjeverozapadnoj i istočnoj Hrvatskoj se mjestimice malo kiše očekuje uglavnom u drugom dijelu dana. Ujutro ponegdje magla. Vjetar većinom slab, na većem dijelu Jadrana umjereno do jako jugo, a na sjevernom jaka bura. Najviša dnevna temperatura zraka od 12 do 17, a u Slavoniji i na Jadranu od 17 do 21 Celzijev stupanj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙