FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za ponedjeljak, 7. listopada

ZAGREB, 7. listopada 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 7. listopada koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - U Ministarstvu financija održat će se konferencija za novinare o aktualnostima iz područja javnih financija. Na konferenciji će sudjelovati ministar financija Slavko Linić sa suradnicima (10,30 sati, u Maloj dvorani u prizemlju, Katančićeva 5).

ZAGREB - U povodu Svjetskog dana učitelja Agencija za odgoj i obrazovanje te Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta organiziraju svečanu promociju odgojitelja, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika u zvanje mentora i savjetnika. Odluku o ponovnom izboru u zvanje mentora i savjetnika dobit će 248 odgojno-obrazovnih radnika. Napredovanjem u zvanje želi se nagraditi najbolje u sustavu, one koji svojom stručnošću, pedagoškim metodama, uzornim radom i trajnim stručnim usavršavanjem unapređuju nastavni proces poučavanja i odgojno-obrazovni sustav u cjelini. Promoviranim mentorima i savjetnicima odluke će uručiti Vinko Filipović, ravnatelj Agencije i Sabina Glasovac, pomoćnica ministra znanosti, obrazovanja i sporta (11 sati, Nacionalna i sveučilišna knjižnica, Ulica Hrvatske bratske zajednice 4).

ZAGREB - Utakmica KHL lige hokejaša u Zagrebu između Medveščaka i Neftehimika (19.30 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙