FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stožer: branitelji podupiru projekt "Vukovar - mjesto posebnog pijeteta"

VUKOVAR, 2. listopada 2013. (Hina) - Stožer za obranu hrvatskog Vukovara izvijestio je kako je na njegovu inicijativu jučer u Zagrebu održan prvi sastanak Koordinacijsko operativnog tima (KOT), koji je okupio istaknute predstavnike hrvatskih branitelja i s kojeg je upućena potpora zahtjevima Stožera za proglašenje Vukovara mjestom posebnog pijeteta.

"Javnosti je upućena jasna poruka neograničene podrške najšire braniteljske populacije legalnim i legitimnim zahtjevima Stožera za obranu hrvatskog Vukovara za projekt Vukovar – mjesto posebnog pijeteta", priopćio je Stožer.

Navodi i kako je KOT privremenog, radnog i ustrojbenog karaktera, čije je osnivanje potaknuto alarmantnim pojavama u društvu, te najavljuje i da će nakon njegova ustroja uslijediti i izborna skupština.

Stožer poziva sve predstavnike branitelja, ratnih stradalnika te druge skupine i pojedince da se uključe u rad KOT-a svojim konstruktivnim prijedlozima te podupru nastojanja braniteljske populacije "u cilju pronalaska i javne ponude rješenja za tešku situaciju u kojoj se nalazi domovina".

KOT-om privremeno predsjedava predsjednik Stožera za obranu hrvatskog Vukovara Tomislav Josić, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙