FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP: Sušić pozvao i Riječanina Kvržića

SARAJEVO, 30. rujna 2013. (Hina/AFP) - Izbornik nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić objavio je danas popis od 23 igrača za završne dvoboje kvalifikacija za SP 2014 protiv Lihtenštajna i Litve, a po prvi puta je pozvan i igrač Rijeke Zoran Kvržić.

Kvržić je poziv zaradio sjajnim nastupima za Riječane u HNL-u i Europskoj ligi, a uz njega je na Sušićevu popisu još jedan igrač iz HNL-a - Avdija Vršajević iz Hajduka.

BiH i Grčka su izjednačeni na vrhu ljestvice s po 19 bodova, a Grci su u zadnje dvije utakmice domaćini Slovačkoj i Lihtenštajnu. BiH će otići izravno na SP u Brazil ukoliko pobijedi i Lihtenštajn i Litvu.

Vratari: Asmir Begović (Stoke), Asmir Avdukić (Borac Banja Luka), Jasmin Fejzić (Aalen)

Braniči: Emir Spahić (Bayer), Ermin Bičakčić (Eintracht Braunschweig), Toni Šunjić (Zorya), Ervin Zukanović (Gent), Boris Pandža (Gornik Zabrze), Senad Lulić (Lazio), Adnan Zahirović (Bochum),

Veznjaci: Sejad Salihović (Hoffenheim), Elvir Rahimić (CSKA Moskva), Haris Medunjanin (Gaziantepspor), Senijad Ibričić (Kayseri Erciyesspor), Miralem Pjanić (Roma), Miroslav Stevanović (Elche), Izet Hajrović (Grasshopper), Avdija Vršajević (Hajduk)

Napadači: Zoran Kvržić (Rijeka), Vedad Ibišević (Stuttgart), Edin Džeko (Manchester City), Zvjezdan Misimović (Guizhou Renhe) i Edin Višća (Istanbul BB).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙