FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 28. rujna 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Lici i Gorskom kotaru te na autocestama: A1 između čvora Otočac i tunela Sveti Rok i na A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Bosiljevo. Na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Lučko i Buzin zbog radova na nadvožnjacima Botinec i Klara vozi se dvosmjerno, južnim kolnikom. Kod čvora Kosnica u oba smjera vozi se jednim trakom. Za pojačanog prometa moguća je vožnja u koloni. Na autocesti A1 kroz tunel Sveti Rok u smjeru Dubrovnika u zoni radova vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine. Kroz tunele Grič i Plasinu vozi se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno. Na graničnim prijelazima nema poteškoća. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - U unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu umjereno do pretežno oblačno, rijetko uz kratkotrajnu slabu kišu ili rosulju, ujutro ponegdje maglu. U Dalmaciji će prevladavati sunčano. Vjetar većinom slab, na Jadranu jugozapadni i jugo, koje će krajem dana jačati. Najviša dnevna temperatura uglavnom od 15 do 20, na Jadranu između 21 i 26 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙