FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Proračun Zagrebačke županije rebalansom na 305,5 milijuna kuna

ZAGREB, 27. rujna 2013. (Hina) - Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić predložit će Županijskoj skupštini drugi ovogodišnji rebalans proračuna, koji će iznositi 305,5 milijuna kuna, što je povećanje za 4,5 milijuna kuna, priopćeno je danas iz Županije.

Iduća sjednica Županijske skupštine, na kojoj će se odlučivati o prijedlogu rebalansa, održat će se 3. listopada, a osnovni razlog rebalansa je usklađivanje decentraliziranih funkcija, uvođenje novih projekata, te preraspodjela sredstava unutar postojećih projekata i aktivnosti.

Županijskoj skupštini na raspravu će se uputiti i prijedlog Provedbenog plana unapređenja zaštite od požara za područje Zagrebačke županije u 2014.

Slijedeći tjedan raspisat će se i natječaj za dodjelu 30 stipendija za učenike i 20 za studente za školsku/akademsku godinu 2013./2014. Učenička stipendija iznosi 500 kuna mjesečno, a studentska 1.000 kuna.

Temeljem javnog poziva upućenog općinama i gradovima, Županija će osigurati po 200.000 kuna bespovratnih sredstava općinama Pisarovina i Bedenica za izradu projektne dokumentacije za projekte kanalizacijskog sustava Bedenica i uređenje obale rijeke Kupe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙