FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: magla smanjuje vidljivost, kolnici vlažni i skliski

ZAGREB, 25. rujna 2013. (Hina) - Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost u Lici te središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK), koji upozorava da su na mjestima pod maglom kolnici vlažni i skliski.

Magle ima posebice na dionicama autocesta - A1 između čvorova Lučko i Karlovac te tunela Mala Kapela i Sveti Rok, A2 Zagreb-Macelj između Krapine i Zaboka, A3 Bregana-Lipovac od Ivanje Reke do Križa kao i duž cijele A4 Goričan-Zagreb.

Na zagrebačkoj obilaznici (A3 Bregana-Lipovac) između čvorova Lučko i Buzin zbog radova na nadvožnjacima Botinec i Klara vozi se dvosmjerno, južnim kolnikom. Kod čvora Kosnica u oba smjera vozi se jednim trakom, a za pojačanog prometa moguća je vožnja u koloni.

Na autocesti A1 kroz tunel Grič u smjeru Zagreba, te tunele Plasinu i Sveti Rok u smjeru Dubrovnika, zbog radova vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine.

Danas od 8 do 10 sati zbog radova će za sav promet biti zatvorena dionica državne ceste D500 Boljunsko Polje-Kršan. Obilazak je preko Letaja.

Od danas u 12 sati promet će biti prekinut u oba smjera na državnoj cesti D425 Karamatići-Ploče 1, zbog radova na brzoj cesti Mali Prolog-Ploče 1.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu. Trajekt na liniji Ploče-Trpanj nastavlja prema postojećem redu plovidbe do 30. rujna s prvim polaskom iz Ploča u 5 sati te zadnjim polaskom iz Trpnja u 21 sat.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙