FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska- za utorak, 24. rujna

ZAGREB, 23. rujna 2013. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za utorak, 24. rujna:

ZAGREB - Premijer Zoran Milanović će pred Hrvatskim saborom podnijeti godišnje izvješće Vlade RH, koje je novina u odnosima Sabora i Vlade, a premijer bi zastupnike u sat vremena trebao usmeno izvijestiti o uočenim pojavama, problemima i stanju u društvu te o aktivnostima Vlade. O izvješću će na saborskoj sjednici raspravljati samo klubovi zastupnika, svaki po 20 minuta, a replike na premijerov govor nisu dopuštene. Nakon zaključenja rasprave premijer Milanović ima pravo i na završno 20-minutno izlaganje (9,30 sati, Hrvatski sabor).

ZAGREB – Na poziv ministra zdravlja Rajka Ostojića nastavlja se socijalni dijalog s predstavnicima Hrvatskog liječničkog sindikata i Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara i medicinskih tehničara (10 sati, Ministarstvo zdravlja, Ksaver 200a).

ZAGREB - U organizaciji Vijeća za elektroničke medije bit će predstavljena Studija analize TV tržišta koja definira postojeće stanje hrvatskog TV tržišta, s posebnim naglaskom na lokalne TV postaje i međunarodne trendove (10 sati, Novinarski dom, Perkovčeva 2).

ZAGREB - Predsjednik zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić predat će prikupljene potpise za kandidaturu za izbor čelnika SDP-a Zagreba, koji će se održati 20. listopada (sjedište zagrebačkog SDP-a, Praška 2, 12,45 sati).

BISTRINCI KOD BELIŠĆA - U Bistrincima kod Belišća svečano će biti otvorena dislocirana jedinica poludnevnog boravka Doma za djecu i mlađe punoljetne osobe Klasje Osijek, a svečanosti će nazočiti potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić (12 sati), a potom će obići Dom umirovljenika u Belišću.

NAŠICE - U tvrtki Našicecement d.d. u Našicama spaljivat će se opojne droge oduzete u kriminalističkim istraživanjima, a nazočnima na tom događaju obratit će se ravnatelj Ureda za suzbijanje zlouporabe droga Vlade RH Željko Petković, glavni ravnatelj policije Vlado Dominić i potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić (10 sati, sjedište tvrtke Našicecement d.d.).

KALINOVAC - Tvornicu Rasco za proizvodnju komunalne opreme, jednog od vodećih europskih proizvođača profesionalnih strojeva za održavanje komunalne infrastrukture posjetit će ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović (10,15 sati, ulaz u tvornicu Rasco, Kolodvorska 120b).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne: Milka Ćurković

poslijepodne: Tomislav Rubić

navečer: Srebrenka Parlov

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙