FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog vjetra na D8 ograničenja u prometu

ZAGREB, 17. rujna 2013. (Hina) - Na Jadranskoj magistrali D8 između Bakra i Senja, zbog jakoga vjetra, zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupina vozila), a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene dodatno za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina), izvijestio je poslijepodne Hrvatski autoklub (HAK).

Jak vjetar puše i na autocesti A1 između vijadukta Božići i tunela Sveti Rok te na A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić, no autoceste su otvorene za sve skupine vozila.

Mokri su i skliski kolnici u većem dijelu zemlje.

HAK ističe kako će večeras, od 22 do 6 sati ujutro, zbog radova u tunelu Sveti Ilija, bit će prekinut promet u oba smjera. Vozit će se obilazno smjer Zagreb-Dubrovnik: čvor Šestanovac A1-Dubci-Makarska, a za smjer Dubrovnik-Zagreb: čvor Ravča-Kljenak-Gornje Igrane-Makarska.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj večeras, od 21 do sutra u 5 sati za sav promet bit će zatvorena dionica Krapina-Trakošćan, u oba smjera, zbog radova, a obilazak je državnom cestom D1.

Zbog izvanrednoga održavanja na autocesti A1, kroz tunele Grič i Brezik u smjeru Zagreba te tunele Plasinu i Sveti Rok u smjeru Splita, u zonama radova, vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Na zagrebačkoj obilaznici A3 Bregana-Lipovac, između čvorova Lučko i Buzin, zbog radova na nadvožnjacima Botinec i Klara vozi se dvosmjerno, južnim kolnikom.

Na riječkoj obilaznici zatvoreni su vozni i zaustavni traci na čvoru Rujevica u smjeru Rupe, vozi se pretjecajnim trakom, uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katmarani plove prema plovidbenom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙