FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Župan Zlatko Ževrnja posjetio Brodotrogir

TROGIR, 17. rujna 2013. (Hina) - Splitsko-dalmatinski župan Zlatko Ževrnja koji je danas bio u prvom posjetu Brodotrogiru pošto je početkom travnja ove godine završena privatizacija tog brodogradilišta, rekao je da županija daje potporu razvojnim planovima brodogradilišta.

Župan Ževrnja razgovarao je s vlasnicima Brodotrogira Dankom i Nenadom Končarom te članom uprave tog brodogradilišta Matom Tramontanom. Oni su župana Ževrnju izvijestili o programu restrukturiranja koji se, kako je navedeno u priopćenju Brodotrogira, u cijelosti provodi u skladu s predviđenim te s razvojnim planovima.

U tijeku su pripreme za početak gradnje marine, parkirališta i hale za antikorozivnu zaštitu, a uskoro se počinju rezati limovi za tanker za prijevoz kemikalija koji se gradi za vlastitu brodarsku kompaniju Trogir Maritime, navodi se u priopćenju.

„Mi kao županija dajemo apsolutnu potporu vašim razvojnim planovima jer kad gospodarstvo ide naprijed, razvijaju se i ostali segmenti. Na takav način osigurava se i zapošljavanje, a svako radno mjesto je bitno. Imat ćete u nama iskrenog partnera“, rekao je Ževrnja.

Na sastanku je bio i trogirski gradonačelnik Ante Stipčić, a tom je prigodom također podupro brodogradilište koje je vrlo važno za lokalnu zajednicu i šire.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙