FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebački centri za kulturu pozivaju na mnoštvo besplatnih programa

ZAGREB, 17. rujna 2013. (Hina) - Zagrebački centri za kulturu, okupljeni u projekt kvARTura, zajedno će predstaviti rad u subotu 21. rujna mnoštvom radionica, tribina, izložbi, predstava i koncerata, najavljeno je danas na konferenciji za novinare u Zagrebu.

U sklopu manifestacije Vrata širom otvorena centri će na svakoj od svojih 13 lokacija toga dana ponuditi cjelodnevene programe s kvalitetnim i besplatnim sadržajima kojima je cilj zadovoljiti što više građana i postići veću vidljivost, najavljeno je.

Bit će održano 45 programa za koje je Gradski ured za kulturu, obrazovanje i šport izdvojio 424 tisuće kuna.

Ispreplitanjem raznolikih programa na više lokacija kvARTura okuplja, povezuje i potiče na međusobnu suradnju velik broj udruga, umjetnika, aktivista, studenata i samostalnih istraživača, a građanima pruža mogućnost sudjelovanja u nizu raznovrsnih sadržaja.

U sklopu projekta Dani centara za kulturu u studenom će se održati i okrugli stol na temu uloga centara za kulturu u novom kontekstu: od europske do lokalnih perspektiva.

Sudjeluju Centar za kulturu Trešnjevka, Centar za kulturu i film A. Cesarec, Kulturni centar Travno, Kulturni centar Dubrava, Kulturno informativni centar, Pučko otvoreno učilište, Centar mladih Ribnjak, Centar za likovni odgoj Grada Zagreba, Kulturni centar Peščenica, Centar za kulturu i informacije Maksimir, Centar za kulturu Novi Zagreb, Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad i Narodno sveučilište Sesvete.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙