FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Deponij Zagrebparkinga u Sesvetama ponovno u funkciji

ZAGREB, 16. rujna 2013. (Hina) - Deponij Zagrebparkinga za nepropisno parkirana vozila u Ninskoj ulici u Sesvetama ponovno je u prvobitnoj funkciji, priopćila je danas ta podružnica Zagrebačkog holdinga.

Ovaj deponij bio je zatvoren od kraja srpnja zbog radova na dijelu Ninske ulice.

Ponovnim otvarajem vraća se i linija razgraničenja koja određuje izbor lokacije na koju su djelatnici Zagrebparkinga dužni premjestiti nepropisno parkirana vozila nakon izdavanja naloga prometne policije ili komunalnog redara.

Za vrijeme izvođenja radova sva vozila bila su premještana isključivo na deponij Zagrebački velesajam – Istok II.

U Zagreparkingu podsjećaju građane da se linija razgraničenja proteže duž Bukovačke ulice, Svetica, Donjih Svetica, Heinzelove ulice, Radničke ceste, sve do Domovinskog mosta. Naime, vozila premještena s područja istočno od linije razgraničenja premještaju se na deponij Sesvete, Ninska bb.

Vozila premještena s područja zapadno od linije razgraničenja, kao i ona iz navedenih ulica, premještaju se na deponij Zagrebački velesajam - Istok II. Iznimka su vozila stranih registarskih oznaka i ona bez tablica. Ona se, zbog kontrole vozača i vozila od strane policije, premještaju na deponij Zagrebački velesajam Istok II, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙