FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 7. rujna 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Na većini je cesta promet srednje gust, a povremeno je pojačan na ulasku na autocestu A1 i na dionici od Zagreba do Bosiljeva, u smjeru mora. Također, promet je pojačan i u Istri te duž jadranske obale na prilazima turističkih središta. Uvjeti za vožnju posvuda su povoljni, pa promet teče bez smetnji i posebnih ograničenja, osim na cestama gdje se zbog radova vozi naizmjence. Na riječkoj obilaznici zatvoreni su vozni i zaustavni traci na čvoru Rujevica u smjeru Rupe, vozi se pretjecajnim trakom, uz ograničenje brzine od 60 km na sat. Na autocesti A1 kroz tunel Grič u smjeru Zagreba, te kroz tunel Plasinu i na dijelu tunela Sveti Rok u smjeru Splita vozi se jednim trakom. Na graničnim prijelazima Macelj i Stara Gradiška pojačan je ulazak osobnih vozila, izlazak na Kaštelu a na Rupi u oba smjera. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Pretežno sunčano, u unutrašnjosti ponegdje s umjerenom naoblakom, a ujutro je moguća i kratkotrajna magla. Vjetar slab, na Jadranu ujutro uz obalu slaba do umjerena bura, danju zapadni i sjeverozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 28, na Jadranu te u unutrašnjosti Istre i Dalmacije od 28 do 31 Celzijev stupanj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙