FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren "Bundekfest 2013." - nudi zabavu za cijelu obitelj

ZAGREB, 6. rujna 2013. (Hina) - "Bundekfest 2013." - festival kulturno-umjetničkog stvaralaštva grada Zagreba, uz bogatu gastronomsku ponudu, otvoren je večeras na prostoru poznatog zagrebačkog jezera po kojemu i nosi ime, a do 14. rujna Zagrepčane i njihove goste očekuje zabava za cijelu obitelj.

"Bundekfest 2013." je na jezeru Bundeku otvorio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekavši da će za dvije godine na Bundeku napraviti najveći aqua park u ovom dijelu Europe. Pozvao je sve da uživaju u glazbeno-umjetničkom programu, gledanju na otvorenom utakmice Hrvatska-Srbija i nastupu "Baruna" poručivši - "Neka pati koga smeta, Hrvatska je prvak svijeta". Gledanje nogometne utakmice na otvorenom organizirao je Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije "Uvijek vjerni".

Naglasak ovogodišnjeg festivala je na sadržajima iz kulture, tehničke kulture, programima za mlade, predstavljanju kulturno-umjetničkih društava i centara za kulturu.

U večernjim satima, od 21 sat pa sve do ponoći, posjetitelje će zabavljati poznata pjevačka imena, a nastojat će se zadovoljiti svi ukusi. Svoja umijeća pokazat će i brojni folklorni ansambli, a svi koji će to htjeti, imat će prilike naučiti i kako se izrađuju narodne nošnje.

Djeca će u "Dječjem kutku" moći uživati u kazališnim predstavama te interaktivnim radionicama.

Ulaz na zagrebački jesenski festival na Bundeku je besplatan. Zagrepčane i njihove goste na festivalu očekuje i bogat izbor hrvatske kuhinje, a nudi im se i besplatna anti-stresna masaža.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙