FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

REGOS: novozaposleni mogu provjeriti u kojem su mirovinskom fondu

ZAGREB, 2. rujna 2013. (Hina) - REGOS (Središnji registar osiguranika) izvijestio je danas sve novozaposlene osobe ili "honorarce" koji su se u razdoblju od zadnja tri mjeseca zaposlili ili su povremeno radili, a nisu odabrali svoj obvezni mirovinski fond, da mogu na web stranicama REGOS-a provjeriti u koji fond su raspoređeni po službenoj dužnosti.

Od 26. srpnja REGOS je svojoj elektroničkoj usluzi, dostavi besplatnih elektroničkih dokumenata, dodao novi modul - korisnički pretinac za osiguranike mirovinskog osiguranja, pa zainteresirani mogu u svojem osobnom korisničkom pretincu provjeriti u koji fond su raspoređeni, kaže se u priopćenju.

Za tu besplatnu uslugu dovoljno je uzeti PIN na šalteru REGOS-a u bilo kojoj poslovnici Fine u Hrvatskoj i nakon 24 sata se registrirati putem www.regos.hr na ENA sustav elektroničkih usluga REGOS-a.

Istovremeno, REGOS obavještava osiguranike II. stupa mirovinskog osiguranja da putem web stranice www.regos.hr mogu pratiti ažurno stanje na svom osobnom računu u obveznom mirovinskom fondu.

ENA sustav elektroničkih usluga REGOS-a omogućuje svim hrvatskim građanima da putem interneta zatraže i besplatno dobiju sve potrebne elektroničke dokumente iz Registra REGOS-a. Građani mogu pitanja uputiti na regos@regos.hr ili putem Pozivnog centra REGOS-a na telefon - 01 48 98 999.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙