FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Plavi telefon 2. rujna slavi 22 godine rada

ZAGREB, 29. kolovoza 2013. (Hina) - Plavi telefon 2. rujna proslavit će 22 godine rada u sklopu kojeg je 580 volontera te udruge zaprimilo više od 125 tisuća poziva, spasilo desetke mladih života i pomoglo desetcima tisuća pozivača iz cijele Hrvatske.

Uz Liniju pomoći koja radi svaki radni dan od 9 do 21 sat, udruga provodi i niz edukativnih i preventivnih programa za djecu i roditelje.

Plavi telefon, podsjećaju iz te udruge u današnjem priopćenju, ima i vlastito savjetovalište za mlade i roditelje "Otvorena vrata" gdje se nudi mogućnost razgovora sa stručnim suradnicima u "obiteljskom i partnerskom", "individualnom" savjetovanju, savjetovanju za roditelje te e-mail savjetovanje.

"Školu za uspješnije roditeljstvo" pohađalo je oko 2897 roditelja, a 9302 djece i mladih koristilo je neki od programa ili projekata u obliku grupnog ili individualnog rada.

Trenutno udruga raspolaže s 30 stručnih suradnika koji su većinom socijalni pedagozi i psiholozi, a raspolažu sa iskustvom rada u različitim područjima podizanja kvaliteta života zajednice.

Uoči svog rođendana, iz udruge zahvaljuju svima koji su zvali Liniju pomoći te koristili programe.

"Premda zna biti teško i bolno, osmijeh djece, uspijeh roditelja i hvale pozivača daju nam volju i snagu da ustrajemo u daljnjem radu", stoji u priopćenju Plavog telefona.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙