FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za četvrtak, 29. kolovoza

ZAGREB, 29. kolovoza 2013. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za četvrtak, 29. kolovoza:

ZAGREB - Sjednica Vlade RH (10, sati, Trg sv. Marka 2). Vlada će raspravljati o prijedlogu zakona o leasingu kojim se leasing društvima registriranima u državama članicama EU-a koja će poslovati u Republici Hrvatskoj, neposredno ili putem podružnice, izjednačavaju uvjeti poslovanja s društvima registriranim u Hrvatskoj. Prijedlogom zakona dodatno su razrađene odredbe vezane uz sustav upravljanja, a razrađen je i nadzor nad leasing društvima. Pred ministrima će biti i prijedlog odluke o operativnim programima za financijsko razdoblje Europske unije 2014.-2020. u Republici Hrvatskoj i tijelima zaduženim za njihovu pripremu. Vlada predviđa sredstva iz fondova EU-a u novom financijskom razdoblju povlačiti kroz tri operativna programa – za konkurentnosti i koheziju, ljudske resurse i tehničku pomoć.

ZAGREB - Zastupnici zagrebačke Gradske skupštine trebali bi na svojoj redovitoj sjednici donijeti niz komunalnih odluka, među kojima i onu o 'kvartovskom parkiranju' te skidanju reklama i oglasa s pročelja zgrada na Trgu bana Jelačića i na Cvjetnom trgu (9 sati, Stara gradska vijećnica, Ćirilometodska 5).

VARAŽDIN - Na sastanku o legalizaciji objekata pripadnika romske nacionalne manjine s područja Varaždinske županije sudjelovat će i saborski zastupnik nacionalnih manjina Veljko Kajtazi. Razgovarat će se o problematici i konkretnim prijedlozima za nastavak legalizacije objekata pripadnika romske nacionalne manjine na području Grada Ludbrega, općina Sveti Đurđ, Cestica i Petrijanec, čiji će predstavnici također biti na sastanku. Izjave za medije su predviđene po završetku sastanka (14,30 sati, mala dvorana Županijske palače, Franjevački trg 7).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

Ujutro: Davor Marković

Popodne: Srebrenka Parlov

Navečer: Jasna Nahtigal Lazarić

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

E-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙