FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HNS i Nike produžili suradnju

ZAGREB, 26. kolovoza 2013. (Hina) - Hrvatski nogometni savez i svjetski poznata tvrtka sportske opreme Nike objavili su u ponedjeljak dogovor o nastavku suradnje tijekom koje će Nike i dalje biti službeni dobavljač opreme za HNS na svim razinama, priopćio je Hrvatski nogometni savez.

"Uzbuđeni smo zbog nastavka suradnje s Hrvatskim nogometnim savezom. Hrvatska reprezentacija je među 10 najboljih na svijetu te redovito nastupa na velikim natjecanjima. Svim hrvatskim selekcijama isporučivat ćemo vrhunske i inovativne proizvode kakve najbolji sportaši zaslužuju i tako nastaviti s davanjem podrške hrvatskom nogometu", kazao je Brent Costner, glavni menadžer Nikea za središnju Europu.

HNS i Nike surađuju već 13 godina, a u tom razdoblju je hrvatska reprezentacija nastupala na dva svjetska i tri europska prvenstva u Nikeovoj opremi i obje su strane jednako uzbuđene oko nastavka suradnje.

"Zadovoljni smo što će sve hrvatske reprezentacije i dalje nastupati u opremi Nikea, tvrtke koju se povezuje s impresivnim međunarodnim uspjesima pojedinaca i momčadi. Nike i HNS povezuje predanost izvrsnosti i ljubav prema nogometu, te sam uvjeren da će ovo partnerstvo i dalje pomagati u razvoju domaćeg nogometa", izjavio je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙