FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BiH: Pokušaj paljenja kuće bošnjačkog povratnika

MOSTAR, 25. kolovoza 2013. (Hina) - Nepoznati počinitelji pokušali su tijekom protekle noći zapaliti obnovljenu kuću bošnjačkog povratnika u Zvorniku u istočnoj Bosni pri čemu su izgorjela ulazna vrata, izvijestili su u nedjelju mediji u BiH.

Nešto iza 23 sata u noći na nedjelju policiji je prijavljen požar na kući povratničke obitelji Nožinović. Policija Republike Srpske je izašla na teren i provodi očevid. Na ulaznim vratima je pričinjena materijalna šteta te su vidljivi tragovi čađi na pročelju, izvijestili su iz lokalne policije.

Mediji navode da je nedaleko od kuće pronađena boca u kojoj je bio benzin. Vlasnik kuće Salih Nožinović rekao je da se mora zaustaviti ovakav odnos prema povratnicima. Pri tome je dodao kako je u više navrata dobivao ponude za prodajom ove kuće što on odbija učiniti.

Izgred je osudio i potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Ramiz Salkić koji je ustvrdio da je ovaj incident povezan s nedavnim napadom na muslimanskog vjernika za vrijeme praznika Bajrama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙