FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 21. kolovoza 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog bure, samo za osobna vozila otvorene su autocesta A1 između čvorova Maslenica i Sveti Rok, obilazak za ostala vozila je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina D50-D27, autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice obilazak za ostala vozila je starom cestom kroz Gorski kotar-D3, Jadranska magistrala D8 između Senja i Svete Marije Magdalene te državna cesta D54 Maslenica-Zaton Obrovački. Na Krčkome mostu zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a na Jadranskoj magistrali od Bakra do Senja dodatno za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I.i II. skupina). Zbog prometne nezgode na autocesti A1 prije tunela Plasina, između čvora Otočac i odmorišta Ličko Lešće na 149. kilometru u smjeru Splita, vozi se jednim trakom. Kolnici su mjestimice mokri i skliski na širem području Slavonskog Broda. Na autocesti A4 Zagreb-Goričan zbog radova redovnog održavanja tunela, od 8 do 16 sati, kroz tunel Vrtlinovec u smjeru Zagreba, vozit će se preticajnim trakom uz privremenu signalizaciju. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. U prekidu je katamaranska linija Rijeka- Rab-Novalja. Ostali katamarani i svi trajekti plove redovito.

ZAGREB - U unutrašnjosti umjereno i znatno oblačno, a na Jadranu djelomice sunčano. Još mjestimice može biti kratkotrajne kiše, i to uglavnom na istoku i jugu. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni i sjeverozapadni, duž obale će puhati umjerena i jaka bura, uglavnom podno Velebita s olujnim udarima, a poslijepodne će slabjeti. Najviša dnevna temperatura zraka od 21 do 26, a na Jadranu između 27 i 32 stupnja Celzijeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙