FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za srijedu, 21. kolovoza

ZAGREB, 21. kolovoza 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 21. kolovoza koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta organizira svečano potpisivanje ugovora u okviru natječaja dodjele bespovratnih sredstava "Integracija skupina u nepovoljnome položaju u redoviti obrazovni sustav", IPA IV komponenta Razvoj ljudskih potencijala. Cilj natječaja, vrijednog više od 6,6 milijuna eura, jest promicanje jednakih prilika u pristupu obrazovanju za skupine u nepovoljnom položaju pružanjem mjerodavnih usluga. Ugovore dobitnicima bespovratnih sredstava uručit će ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović (11,30 sati, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta).

ZAGREB - Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras predstavit će na konferenciji za novinare rezultate natječaja Poduzetničkog impulsa za mjeru "Jačanje poslovne konkurentnosti poduzetnika i obrtnika." Ujedno će biti potpisani ugovori o isplati sredstava s predstavnicima tvrtki koje su dobile sredstva iz Poduzetničkog impulsa (10 sati, sjedište Ministarstva poduzetništva i obrta).

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) na temu „Provođenje fiskalizacije u ugostiteljsko - turističkim objektima“. Na konferenciji u središnjici stranke sudjelovat će Hrvojka Bačić, potpredsjednica HDZ-ova Odbora za financije, Branka Juričev – Martinčev, saborska zastupnica i gradonačelnica Vodica i Gari Cappelli, predsjednik HDZ-ova Odbora za turizam i gradonačelnik Malog Lošinja (12 sati, Središnjica HDZ-a).

ZAGREB - Konferencija Srpskog demokratskog foruma (SDF) na temu Upoznavanje javnosti s ključnim problemima vezanim za pitanja povratka izbjeglih i raseljenih te demokratskih deficita u implementaciji prava nacionalnih manjina do kojih je SDF došao u posljednjih 20 mjeseci prilikom provođenja projekta "Podrška vladavini prava". Projekt je financirala EU, a sufinancirao Ured za udruge Vlade RH i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva, dok je projektni partner bio Centar za izvrsnost u razvoju – CEDEX. Na konferenciji se govoriti predsjednik Upravnog odbora SDF-a Veljko Džakula, politički analitičar SDF-a Nemanja Relić te savjetnik SDF-a za EU fondove Nikola Ivanović (11 sati, Ilica 16).

ZAGREB - Prva utakmica 4. pretkola nogometne Lige prvaka između Dinama iz Zagreba i Austrije iz Beča (20,45 sati, stadion Maksimir).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙