FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Snjeguljica u karlovačkom riječnom kinu

KARLOVAC, 2. kolovoza 2013. (Hina) - U Riječnom kinu uz Karlovačko, na gradskom kupalištu uz rijeku Koranu, prikazana je španjolsko-francuska drama Snjeguljica, homage nijemom filmu i ekranizacijama bajki braće Grimm.

Film je osvojio deset prestižnih nagrada Goya, između ostalog za najbolji film i originalni scenarij, priopćili su organizatori.

Uoči projekcije filmašica Ksenija Sanković održala je radionicu "izrada nijemog scenarija".

Sutra je na programu također španjolski film, Putnici ljubavnici, najnovije ostvarenje filmske ikone Pedra Almadovara. Priča je to o putnicima i članovima posade aviona čiji se život sveo na seks i smrt.

Program za djecu Riječnog kina ove je nedjelje lutkarski. Studenti Umjetničke akademije iz Osijeka, u suradnji s Gradskim kazalištem Zorin dom, izvest će kazališnu predstavu Čarobnjak iz Oza i odvesti djecu i odrasle u pustolovinu epskih razmjera, do borbe dobra i zla. Kao i proteklog vikenda sponzor dječjih predstava je McDonald's restoran Karlovac.

Organizatori, poduzeće Turbing d.o.o. i Kinoklub Karlovac, poručuju javnosti da slijede još tri vikenda jedinstvenog ljetnog kina "Riječno kino uz Karlovačko" čiji je moto luftić do luftića – kino, te pozivaju i Karlovčane i turiste na kupalište danju i kulturni program kad dođe večer.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙