FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren novouređeni Kapucinski trg u Varaždinu

VARAŽDIN, 1. kolovoza 2013. (Hina) - Koncertom i show programom večeras je službeno otvoren novouređeni Kapucinski trg u Varaždinu.

Uređenje trga površine oko osam tisuća metara četvornih Grad Varaždin je stajalo nešto više od devet milijuna kuna, a trg će biti otvoren nakon više od godinu dana radova. Iako je bilo predviđeno da radovi, koji su počeli u srpnju prošle godine, budu završeni prije zime, zbog izmjena u projektu te lošeg vremena i duge zime rok je nekoliko puta produžavan, a tehnički je pregled obavljen 10. srpnja 2013.

Uređenje Kapucinskog trga u Varaždinu provedeno je u tri faze. Najprije je izgrađena podzemna garaža privatnog koncesionara za naplatu parkiranja. Nakon isteka koncesije u trajanju od 25 godina garaža će postati vlasništvo Grada Varaždina. U drugoj fazi uređene su okolne prometnice s novom regulacijom i semaforom te obilježenim biciklističkim stazama, a u trećoj fazi uređena je površina trga.

Novouređeni Kapucinski trg s novom gradskom fontanom i ugostiteljskim objektom bit će prostor za različite manifestacije i događanja, a prvi je večerašnji koncert ExZodiac banda i show program varaždinskog Lutkarskog studija Krpe i konci.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙