FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - kultura - za četvrtak, 25. srpnja

ZAGREB, 25. srpnja 2013. (Hina) - Najava događaja u kulturi za četvrtak, 25. srpnja:

RIJEKA - Svečano zatvaranje desetih Riječkih ljetnih noći i dodjela Nagrade Novog lista za najboji događaj, odnosno najcjelovitije ostvarenje festivala te Nagrade publike (21,30 sati, Hartera). Tom prigodom publici će se obratiti intendantica Nada Matošević Orešković i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel koji će zatvoriti Festival, a zatim će biti izvedena plesna predstava "Shut up and dance" Ronalda Savkovića.

SPLIT - Otvorenje izložbe-instalacije Matka Trebotića "Iskop i crvena vertikala" u sklopu 59. splitskog ljeta (20 sati, Meštrovićeve Crikvine - Kaštilac).

PULA - Na konferenciji za novinare izraelski veleposlanik Yossi Amrani, istarski župan Valter Flego i pulska dogradonačelnica Elena Puh Belci predstavit će program manifestacije "Čarolija Izraela, ljeto u Istri" (11,30 sati, Gradska vijećnica, Forum 1). Manifestacija se u Hrvatskoj organizira treću godinu zaredom, a cilj joj je prenijeti izraelske običaje i kulturu kroz glazbu, ples i gastronomiju. Ove godine održat će se od 3. do 9. kolovoza u Puli i Poreču.

telefon: 01/4808 600; 01/4808 615

telefaks: 01/4808 822

e-mail: kultura@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙