FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za srijedu, 24. srpnja

ZAGREB, 24. srpnja 2013. (Hina) - Najavljujemo događaje Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za srijedu, 24. srpnja

ZAGREB - Četvrta godišnjica željezničke nesreće u Rudinama obilježit će se ispred Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture, nazočit će predsjednik Uprave HŽ Putničkog prijevoza Dražen Ratković, članovi uprava HŽ Infastrukture i Carga Ivan Vuković i Vlado Hanžek te načelnik Sektora za željeznički promet i žičare Danijel Krakić. Na polaganju vijenaca bit će i predstavnici lokalne samouprave i Državne uprave za zaštitu i spašavanje. Izjave za medije predviđene su poslije polaganja vijenca (10,30 sati).

ZAGREB - Bivši radnici Tvornice željezničkih vagona Gredelj u stečaju prosvjedovat će ispred zgrade TŽV Gredelj (Vukomerečka cesta 89, u 14, 30 sati)

DRAGONJA/KAŠTEL - Ministar unutarnjih poslova Republike Hrvatske Ranko Ostojić i ministar unutarnjih poslova i javne uprave Republike Slovenije Gregor Virant sastat će se na graničnom prijelazu Dragonja-Kaštel na slovenskoj strani (početak susreta zakazan je za 13 sati).

KARLOVAC - Ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak-Taritaš posjetit će Karlovačku županiju, sastat će se sa županom Ivanom Vučićem i karlovačkim gradonačelnikom Damirom Jelićem te pročelnicima županijskog i gradskog upravnog odjela (Ured župana, A. Vraniczanya 2; od 9 do 10 sati) . Na sastanku će se govoriti o broju zaprimljenih zahtjeva za ozakonjenje nezakonito izgrađenih objekata te o mogućnostima njihova što skorijeg rješavanja. Izjave za medije predviđene su nakon sastanka (od 10 do 10, 15 sati)

ZAGREB - Pet zastupnika SDP-a u Europskom parlamentu potpisat će izjavu o doniranju dijela svojih prihoda Zakladi Ana Rukavina. Dio svojih prihoda doniraju Biljana Borzan, Marino Baldini, Oleg Valjalo, Sandra Jakovina i Tonino Picula. U ime Zaklade izjavu će potpisati Marija Rukavina (prostorije Zaklade, Kneza Mislava 10/I, u 11 sati)

ZAGREB - Svečano se otvara Zagrebački životinjski kutak - informativni centar o životinjama grada Zagreba. Zamišljen je kao veselo, zanimljivo i humano mjesto s ciljem jačanja svijesti javnosti o savjesnom ponašanju i brizi za životinje. Prostor će otvoriti gradonačelnik Milan Bandić i pročelnik Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo Emil Tuk. (Vlaška 105, u 12 sati)

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Irena Petričević

poslijepodne - Jasna Nahtigal Lazarić

navečer - Milka Ćurković

telefon: 01/48 08 600

telefax: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙