FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za utorak, 23. srpnja

ZAGREB, 23. srpnja 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 23. srpnja koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova EU Branko Grčić sastat će se s državnim ministrom za trgovinu i investicije Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske Lordom Greenom. Nakon sastanka, koji počinje u 15,40 sati u Banskim dvorima, predviđene su izjave za medije. Lord Green će u Novinarskom domu održati i predavanje na temu "Stimuliranje gospodarskog rasta - primjeri iz Velike Britanije" te iznijeti svoju ekspertizu o poticanju gospodarskog rasta i kreiranja novih radnih mjesta na primjeru Velike Britanije (17,30 sati, Novinarski dom).

ZADAR - Ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak Taritaš sastat će se sa županom Stipom Zrlićem i gradonačelnikom Zadra Božidarom Kalmetom (14,30 sati, Ured župana). Razgovarat će se o broju zaprimljenih zahtjeva za ozakonjenje nezakonito izgrađenih zgrada te o mogućnosti njihovog skorog rješavanja. Izjave za novinare bit će u 15,45 sati.

NOVA KAPELA - Potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić posjetit će Općinu Nova Kapela, a razlog je rješavanje problematike dislocirane jedinice Doma za starije i nemoćne osobe Slavonski Brod u Novoj Kapeli. Ministrica Opačić održat će sastanak s načelnikom općine Ivanom Šmitom te predstavnicima Brodsko-posavske županije i Požeške biskupije (11,30 sati, prostorije Općine Nova Kapela).

ZAGREB - Konferencija za novinare Ministarstva zaštite okoliša i prirode o problemu onečišćenja zraka u Slavonskome Brodu (13 sati). Prošli tjedan održan je redovni sastanak radne grupe za rješavanje onečišćenja zraka u Slavonskom Brodu, a Ministarstvo će izvijestiti o aktivnostima koje su poduzete tijekom prošlih mjesec i pol te odlukama koje su donesene.

ZAGREB - Rektor Sveučilišta u Zagrebu Aleksa Bjeliš i prorektori izvijestit će na konferenciji za novinare o upisima u I. godinu preddiplomskih, integriranih i stručnih studija na Sveučilištu u Zagrebu u ak. god. 2013./2014. (12 sati, mala vijećnica Rektorata Sveučilišta u Zagrebu).

ZAGREB - Svečano obilježavanje 20. godišnjice osnutka Hrvatskog svjetskog kongresa (HSK) (10 sati, velika dvorana Hrvatske matice iseljenika). HSK je osnovan 1993. u Zagrebu i kao krovna hrvatska iseljenička udruga objedinjuje nacionalne kongrese iz 30 država svijeta. Kao neprofitna, nevladina i nestranačka organizacija okuplja i povezuje hrvatske iseljeničke udruge i ustanove izvan domovine. HSK je član ECOSOC Vijeća Ujedinjenih naroda s konzultativnim statusom.

ZAGREB - Uzvratna utakmica 2. pretkola Lige prvaka između Dinama i luksemburškog kluba Fola Esch. U prvom susretu Dinamo je pobijedio sa 5-0 (stadion Maksimir, 20.45 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne: Damir Senčar

poslijepodne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙