FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izložba pozitivnih fotografija u zagrebačkom KIC-u

ZAGREB, 14. srpnja 2013. (Hina) - Izložba "Foto ekspresija", na kojoj će se predstaviti fotografije s radionice udruge Foto Fashion Art Hrvatska, kojima je cilj u moru loših vijesti i okolnosti pronaći pozitivne osjećaje, otvara se u srijedu, 17. srpnja, u Foto galeriji Kulturno-informativnog centra (KIC).

Svakodnevno bombardiranje lošim vijestima, gubitak radnih mjesta i kretanje u okruženju u kojem se stalno govori o recesiji, sve to utječe na naše raspoloženje, a s obzirom da svi u zadnje vrijeme govore o stanju depresije i recesije, napraviti prvi korak prema pozitivnom razmišljanju velik je uspjeh, ustvrdila je predsjednica te udruge Sandra Debanić u najavi izložbe.

Osim na upoznavanju osnova fotografije, naglasak nedavno održane kreativne radionice bio je na pozitivnom razmišljanju te pronalaženju dobrih emocija koje je trebalo izraziti na fotografiji.

Radionicu je vodila fotografkinja Martina Hohnjec, a sudjelovali su Lidija Jurinić, Ivana Šalinović, Stanislav Bravar, Martina Fijačko, Andrea Damjanić i Matija Tadić. Izložba će biti otvorena do 8. rujna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙