FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 12. srpnja

ZAGREB, 12. srpnja 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 12. srpnja koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Nastavak sjednice Hrvatskoga sabora (9,30 sati, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Predsjednik Vlade i predsjednik Nacionalnog koordinacijskog tijela za izradu Strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije Zoran Milanović sazvao je sastanak Nacionalnog koordinacijskog tijela. Na sastanku će sudjelovati, među ostalima, potpredsjednici Vlade Milanka Opačić i Branko Grčić, ministri Željko Jovanović, Mirando Mrsić i Gordan Maras, posebni savjetnik predsjednika Vlade za znanost Neven Budak, zamjenici ministara Boris Lalovac, Marijan Cesarik, Berislav Šipuš i Anton Leverić, predstavnici fakulteta, škola, sindikata (10 sati, Banski dvori, Trg sv. Marka 2). Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka, s kojega će se objaviti priopćenje.

ZAGREB - Izaslanstvo Hrvatskog sabora u Parlamentarnoj skupštini NATO-a održat će tiskovnu konferenciju na kojoj će govoriti o radu Izaslanstva i predstojećem sigurnosno-političkom skupu Parlamentarne skupštine NATO-a koji će se održati u listopadu u Dubrovniku (u 9 sati, Hrvatski sabor, dvorana Ivana Kukuljevića, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Državni zavod za statistiku predstavit će na konferenciji za novinare podatke Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2011. godine o stanovništvu prema zakonskome bračnom stanju, o vrsti zajednice u kojoj osoba živi, o ženama starijim od 15 godina prema broju živorođene djece, o stanovništvu s teškoćama u obavljanju svakodnevnih aktivnosti te podaci o kućanstvima i obiteljima. Rezultate će predstaviti Marko Krištof, ravnatelj Državnog zavoda za statistiku (11 sati, dvorana 101 Državnog zavoda za statistiku, Ilica 3).

ZAGREB - U povodu prijedloga Udruge hrvatskih sudaca za ocjenu ustavnosti Zakona o sudovima i Zakona o Državnom sudbenom vijeću održat će se konferencija za novinare na kojoj će govoriti predsjednik te udruge Đuro Sessa, zamjenik predsjednika Marin Mrčela, dopredsjednici Vesna Katarinčić i Damir Kontrec (12,30 sati, Velika dvorana I. kat, Hrvatsko novinarsko društvo, Perkovčeva 2).

ZAGREB - Otvorenje izložbe Borisa Ljubičića "Samo plakati / Only posters" u No galeriji Muzeja suvremene umjetnosti (18 sati, Avenija Dubrovnik 17). Izložba obuhvaća pedesetak plakata nastalih od sedamdesetih godina do danas. Izloženi plakati različitih su tema - od muzejskoga, političkoga, kazališnoga, koncertnoga do sportskog, a za mnoge od njih autor je dobio međunarodna i hrvatska priznanja. Povod za izložbu je autorova donacija plakata, jer će po završetku većina radova postati dijelom fundusa MSU-a.

ZAGREB - Utakmica 1. kola Prve HNL između Dinama i Osijeka (21 sat, stadion Maksimir).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Ivana Kutni

Poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙