FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Granična policija BiH poziva na korištenje zamjenskih prijelaza

MOSTAR, 11. srpnja 2013. (Hina) - Granična policija BiH pozvala je državljane Bosne i Hercegovine da na jugu zemlje koriste zamjenske granične prijelaze pema hrvatskom Jadranu kako se ne bi stvarale gužve na najprometnijem prijelazu u Doljanima prema Metkoviću, priopćili su u četvrtak iz Granične policije BiH.

Zbog ljetne turističke sezone i sve većeg broja stranih državljana koji stižu osobnim vozilima i autobusima, na međunarodnome graničnom prijelazu Doljani sve je veće gužva, navodi se u priopćenju. Po podacima Auto moto kluba BiH na prijelaz granice se u Doljanima u četvrtak čeka pola sata.

"Stoga Granična policija BiH podsjeća građane da na putu prema moru ili u suprotnome pravcu mogu koristiti i novi međunarodni granični prijelaz Bijača/Nova Sela, zatim granične prijelaze Zvirići/Prud, Crveni Grm/Mali Prolog, Orahovlje/Orah, Ivanica/Brgat, Gorica/Vinjani Donji i Osoje/Vinjani Gornji", pojašnjava se u priopćenju.

Dodaje se da u odnosu na međunarodni granični prijelaz Doljani svi drugi prijelazi u blizini imaju značajno manji promet vozila i putnika.

Iz Granične policije BiH ukazali su da i na sjeveru zemlje putnici mogu koristiti i druge granične prijelaze Šamac ili Donju Gradinu u blizini najprometnijih prijelaza u Brodu i Gradiški, stoji u priopćenju iz Granične policije BiH.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙