FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Chelsea potpisao jednogodišnji ugovor s Markom Schwarzerom

LONDON, 10. srpnja 2013. (Hina) - Londonski nogometni klub Chelsea potpisao je u utorak jednogodišnji ugovor sa 40-godišnjim golmanom Markom Schwarzerom, koji je napustio Fulham nakon što mu je istekao ugovor, objavili su britanski mediji.

Australski veteran, koji već 15 godina nastupa u Engleskoj, bit će zamjena standardnom "broju jedan" na vratima Petru Čechu, a u prvim izjavama nakon potpisa ugovora izrazio je oduševljenje prelaskom u londonske "bluese".

Chelsea je fenomenalan klub, jedan od najvećih i najboljih na svijetu, tako da mi je bila čast potpisati za njih, rekao je Schwarzer novinarima.

Australac koji je došao u Englesku 1996. u Bradford City postao je prvim strancem s 500 nastupa u Premier ligi. Nakon Bradforda branio je za Middlesbrough, za koji je u 11 godina zabilježio više od 400 nastupa, da bi 2008. prešao u Fulham.

Schwarzer je treći igrač koji je potpisao za Chelsea nakon povratka Jose Mourinha na Stamford Bridge, a druga dvojica su nizozemski veznjak Marco van Ginkel i njemački napadač Andre Schurrle.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙