FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karamarko primio predsjednika Odbora za odnose s EU Bundestaga

ZAGREB, 1. srpnja 2013. (Hina) - Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko primio je danas predsjednika Odbora za odnose s Europskom unijom Njemačkog Bundestaga Gunthera Krichbauma, koji mu je čestitao na pristupanju Hrvatske u Europsku uniju.

HDZ je priopćio da je Karamako u povodu pristupanja Hrvatske u EU primio Krichbauma koji mu je čestitao hrvatski prijem u EU, te su se obojica složili o vrlo značajnoj ulozi HDZ-a i Franje Tuđmana u hrvatskom putu u Uniju.

Naglasili su potrebu jačanja njemačko-hrvatske suradnje na političkom i gospodarskom planu, te istaknuli početak novih, intenzivnijih odnosa CDU-a i HDZ-a te Zaklade Konrad Adenauer i Zaklade hrvatskog državnog zavjeta.

Razmjenjujući mišljenja o aktualnoj političkoj situaciji u EU, Krichbaum je stavio naglasak i na daljnje poštivanje svih europskih preuzetih obveza od strane Hrvatske, kažu u HDZ-u.

Sastanku su nazočili i Srećko Prusina, ravnatelj Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, dr. Michael Lange, direktor Zaklade Konrad Adenauer za Hrvatsku, Ivo Ivančić, voditelj Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i Luka Đurić, koordinator projekata u Zakladi Konrad Adenauer, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙