FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Portugalac Pinto potpisao za Dinamo

ZAGREB, 30. lipnja 2013. (Hina) - Portugalski branič Ivo Pinto (23) potpisao je s Dinamom četverogodišnji ugovor, te se je odmah priključio suigračima na pripremama u Sloveniji, objavio je danas zagrebački prvoligaš na svom internetskom portalu.

"Sretan sam što sam došao u Dinamo koji je veliki klub. Znam kakvi su ovdje ciljevi i spreman sam na sve izazove, te jedva čekam priključiti se suigračima i početi s treninzima", rekao je Pinto.

Tijekom karijere igrao je za Porto, Gil Vicente, Vitoriu Setubal, Rio Ave, Uniao Leiriju, a prošle sezone za rumunjski Cluj gdje je bio standardan na desnom boku u prvenstvu i Ligi prvaka.

"Gledali smo ga puno puta i svidjelo nam se kako igra. Osim što je čvrst u obrani jako voli ići prema naprijed i to u punom sprintu, tako da smatramo kako će nam donijeti moć po boku koja je danas vrlo bitna u nogometu", rekao je trener Dinama Krunoslav Jurčić.

Jučer je Dinamo doveo jednog od najtalentiranijih mladih nogometaša Hrvatske 16-godišnjeg Antu Ćorića, koji je protekle četiri godine igrao u Red Bull Salzburgu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙