FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Program u Dubrovniku u povodu ulaska RH u EU

DUBROVNIK, 27. lipnja 2013. (Hina) - Dubrovnik će ulazak u Europsku uniju u nedjelju navečer dočekati uz koncert mješovitog zbora Libertas, čime će završiti bogati program obilježavanja koji počinje već u petak, 28. lipnja.

Tako će u petak u Cultur Clubu Revelin nastupiti jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-a Sebastian Ingrosso, u subotu 29. lipnja program će započeti na Stradunu nastupom dubrovačkih klapa Subrenum, Alegria i Kaše nakon čega slijedi koncert hrvatske estradne zvijezde Severine.

U nedjelju 30. lipnja u 19 sati na Stradunu nastupit će norveški Brass Band iz Osla, a u 21 sat u atriju Kneževa dvora koncert će održati Dubrovački Simfonijski Orkestar. U 22 sata program pod nazivom "Dubrovački đir Europom", također u Kneževu dvoru, upriličit će učenici Umjetničke škole Luke Sorkočevića. Ispred crkve sv. Vlaha nastupit će u 22,30 sati folklorni ansambl Linđo, a u 23,15 sati mješoviti zbor Libertas uz izravni prijenos na Hrvatskoj radio-televiziji.

U Gradskoj upravi kažu da je program vrijedan više od milijun kuna, a za njega će iz Grada Dubrovnika biti izdvojeno 200.000 kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙