FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jasmin Repeša novi trener Cedevite

ZAGREB, 26. lipnja 2013. (Hina) - Košarkaški klub Cedevita danas je i službeno najavio potpisivanje četverogodišnjeg ugovora s novim trenerom Jasminom Repešom koji je ujedno i izbornik košarkaške reprezentacije Hrvatske.

"Zahvalio bih predsjedniku KK Cedevita Mladenu Veberu, ali i kompletnom vodstvu kluba što su pružili mogućnost da budem trener kluba i to ne samo za sljedeću sezonu, nego i za nešto duži period. To posebice ističem iz razloga što ja imam obaveza s reprezentacijom i nije svejedno klubu hoće li trener početi pripreme ili se priključiti momčadi tijekom priprema", kazao je Repeše na konferenciji za novinare na kojoj je naglasio da je infrastuktura kluba na najvišem nivou.

"Uz to je budžet siguran i u klubu postoje ljudi uz koje će mi sigurno biti lakše. Novosel, Mamić i Skelin su sve moji bivši igrači i bit će mi lakše da s njima napravimo ono što je vizija kluba", dodao je.

Po riječima predsjednika Webera cilj kluba u sljedećoj sezoni je ulazak na Final four.

"Kao što znate, mi smo se plasirali u Eurokup i tu i dalje želimo ostvariti dobre rezultate. To nam je sada i obveza jer Cedevita je na Fibinoj ljestvici 27. ili 28. klub u Europi prema našim rezultatima u Eurokupu i Euroligi, tako da i u tom segmentu želimo ostvariti zapažen rezultat. Što se tiče domaćeg prvenstva, ambicije su da napokon postanemo prvaci Hrvatske", kazao je Weber

Jasmin Repeša rođen je 1. lipnja 1961. u Čapljini gdje je i proveo igračku karijeru. Kao trener vodio je Donu, Cibonu, Tofas, Split, Slask, Fortitudo, Lottomaticu, Benetton Treviso, Unicaju i reprezentaciju Hrvatske.

U trenerskoj karijeri osvojio je četiri naslova prvaka Hrvatske s Cibonom, dva naslova prvaka Turske s Tofasom, jednu titulu prvaka Italije i pobjednika Superkupa Italije s Fortitudo Bolognom, dva Kupa Turske i jedan Predsjednički kup s Tofasom, te dva Kupa Hrvatske s Cibonom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙