FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Najava priloga u Audio servisu za petak, 21. lipnja

ZAGREB, 21. lipnja 2013. (Hina) - SKV-Najava-Audio

HRVATSKA:

-----------------

ZAGREB - Dosadašnja SDP-ova zastupnica Mirela Holy napustila je stranku, a novinarima je kazala da ostaje u Saboru kao nezavisna zastupnica te da ne razmišlja o nekoj drugoj političkoj opciji ili klubu zastupnika (prilog oko 16.00 sati).

ZAGREB - Bivšem načelniku ličko-senjske policije Željku Jurkoviću, kojega USKOK tereti da je sebi nezakonito pribavio 680 tisuća kuna danas je određen jednomesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ometanja istrage (prilog oko 16.15 sati).

ZAGREB - Hrvatski sabor donio je je danas novi Zakon o obveznom zdravstvenom osiguranju, čime se građanima, pod određenim uvjetima, omogućuje liječenje u drugim članicama Europske unije (EU) o trošku Hrvatskoga zavoda za zdravstveno osiguranje (prilog oko 16.30 sati).

ZAGREB - Na adrese poduzetnika koji već posluju sa zemljama članicama Europske unije, njih oko 32 tisuće, Porezna uprava Ministarstva financija danas je poslala PDV identifikacijske brojeve (PDV ID), koji će od 1. srpnja, odnosno od ulaska Hrvatske u EU i početka primjene novog Zakona o porezu na dodanu vrijednost, biti nužni za transakcije s EU (prilog oko 16.45 sati).

(Hina) xrlis/yso yipet

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙