FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - kultura - za petak, 21. lipnja

ZAGREB, 21. lipnja 2013. (Hina) - Najava događaja u kulturi za petak, 21. lipnja:

ZAGREB - Konferencija za novinare na kojoj će biti objavljeni drugi ovogodišnji rezultati Javnoga poziva za poticanje audiovizualnih djelatnosti i stvaralaštva u 2013. u kategorijama dugometražnog igranog i kratkometražnog igranog filma te u kategoriji Poticanja razvoja scenarija i razvoja projekata dugometražnih igranih filmova (14 sati, Velika dvorana HAVC-a, Nova Ves 18). Na konferenciji za medije bit će prisutni umjetnički savjetnici navedenih kategorija te ravnatelj Hrvatskog audiovizualnog centra Hrvoje Hribar.

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu početka ZgKul - Zagrebačkog kulturnog ljeta i otvorenja ljetne pozornice Bundek (9 sati, ugostiteljski objekt Sunce, sjeverna strana jezera Bundek). ZgKul jedinstvena je ponuda svih ljetnih kulturnih manifestacija i događanja u Zagrebu, a uz prošle godine otvorenu Ljetnu pozornicu Tuškanac, ove se godine otvara i pozornica na Bundeku na kojoj će se do kraja srpnja svakodnevno izmjenjivati predstave i koncerti.

ZAGREB - Dodjela nagrada i zatvaranje 37. Dana satire Fadila Hadžića (20 sati, kazalište Kerempuh, Ilica 31). Na najstarijem domaćem natjecateljskom festivalu najboljih satiričkih i komediografskih predstava iz zemlje i regije u službenoj konkurenciji sudjelovalo je četrnaest kazališta s petnaest predstava po izboru Hrvoja Ivankovića.

telefon: 01/4808 600; 01/4808 615

telefaks: 01/4808 822

e-mail: kultura@hina.hr

(Hina) xdgk ymkov

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙