FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ž. Pavić iz SDP-a predsjednik Gradskog vijeća Krapine

KRAPINA , 18. lipnja 2013. (Hina) - Željko Pavić iz SDP-a izabran je na današnjoj konstituirajućoj sjednici za predsjednika gradskog vijeća Krapine, nakon što je dobio jednoglasnu potporu svih vijećnika.

Pavić je dobio potporu šest vijećnika koalicije SDP-HSU, tri iz HNS-a, jedan glas od Hrvatskih laburista, ali i potporu sedam vijećnika iz redova koalicije HDZ-ZDS-HSLS, iz koje dolazi i gradonačelnik Krapine HDZ-ov Zoran Gregurović.

Pojašnjavajući jednoglasnu potporu Paviću, krapinski gradonačelnik Gregurović podsjetio je na već ranije održane međusobne sastanke na kojima je postignuto rješenje da Pavić dobije potporu svih vijećnika. "Već ranije sam spomenuo da izvršna vlast, odnosno gradonačelnik, i vijeće moraju surađivati u interesu razvoja Krapine i boljeg života njenih stanovnika i iza tih riječi stojim i danas. U vijeću očekujem konstruktivne rasprave jer destrukcija neće koristiti nikome, zaključio je gradonačelnik.

Iako su iz politički suprotnih tabora, suradnju je najavio i novoizabrani predsjednik vijeća Željko Pavić, koji je u svom prvom govoru kao predsjednik najavio realizaciju obećanih projekata u kampanji poput izgradnje rotora u Krapini, sanaciju klizišta, izgradnju spojne ceste Žutnica-Podgora, realizacije projekta javne rasvjete u Podgori te poboljšanje opskrbe pojedinih dijelova Krapine električnom energijom.

Pavić kaže da su koalicija SDP-HSU, HNS i „laburisti“ dobili povjerenje velikog broja Krapinčana i da bi sada bilo neozbiljno da se u vijeću bez razloga sukobljavaju s gradonačelnikom samo zato jer je iz HDZ-a.

Ističe da će ponuditi suradnju gradonačelniku na projektima koji su od interesa za daljnji razvoj Krapine naglasivši da u vijeću ima dosta osoba s poduzetničkim iskustvom koji mogu znatno doprinjeti u osmišljavanju i realizaciji projekata.

Uz Željka Pavića izabrana su i dva zamjenika predsjednika gradskog vijeća, Nenad Sikirica iz HNS-a i Mladen Gregurović iz HDZ-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙