FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Metro Cash&Carry potpisao strateški ugovor s Hrvatskom interesnom udrugom ugostitelja

ZAGREB, 12. lipnja 2013. (Hina) - Metro Cash&Carry Hrvatska i Hrvatska interesna udruga ugostitelja (HIUU) potpisali su u Splitu strateški ugovor o suradnji te će zajednički raditi s ciljem promocije HIUU kroz komunikacijske kanale Metro Cash&Carryja, izvjestili su iz tog trgovačkog lanca.

Metro Cash&Carry će za HIUU osigurati posebne nabavne cijene, marketinšku podršku, posebne popuste te edukacijske treninge, a zajednički će raditi na predstavljanju novih trendova na tržištu i aktivno sudjelovati u kampanjama kako bi doprinijeli rastu i razvoju HIUU čiji je krajnji cilj doseći 4.000 članova u 2014.

Direktor odjela za odnose s kupcima Metro Cash&Carry Vladimir Gnjidić kazao je kako žele osigurali konkurentnost našim strukovnim udrugama nakon ulaska u EU.

Iz istog su se razloga povezali i sa Savezom udruženja malih trgovaca s kojim su potpisali ugovor o nabavi roba, kazao je Gnjidić.

Predsjednik HIUU Miro Bogdanović njegov zamjenik Tonči Glavina također su zadovoljni suradnjom, a Glavina je kazao kako je ovo partnerstvo i suradnja još jedan korak u osiguravanju najboljih uvjeta poslovanja te ih dovodi bliže njihovom konačnom cilju, a to je značajno snižavanje direktnih troškova poslovanja njihovih članica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙