FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 10 sati

ZAGREB, 8. lipnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Oprezno treba voziti po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima u Slavoniji. Danas od 11 do 19 sati i 9.lipnja od 8 do 19 sati, zbog održavanja auto utrke, bit će zatvorena županijska cesta ŽC Kaštel Stari-Lećevica i dio lokalne ceste LC, zapadno od raskrižja Lećevica-Radošić u dužini od 5600 m. Zbog radova, zatvorena je dionica državne ceste D1 Udbina-Gračac. Obilazak je: Udbina-D522-Gornja Ploča-ŽC5165-Sveti Rok-D50-Gračac, i obrnuto. Putnički je promet pojačan na graničnim prijelazima Kaštel, Plovanija i Rupa u oba smjera, a na Macelju povremeno na izlazu. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Djelomice ili pretežno sunčano, povremeno s umjerenom naoblakom. U unutrašnjosti su uglavnom poslijepodne mogući rijetki lokalni pljuskovi s grmljavinom. Vjetar većinom slab, a na Jadranu tijekom dana slab do umjeren zapadnjak i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka većinom od 23 do 28 Celzijevih stupnjeva, a u gorju i malo niža.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙